frustrated13

dimecres, de maig 02, 2007

Quan l'alumne supera el mestre

Va ser en el partit de Copa del Rei entre el Futbol Club Barcelona i el Getafe. Leo Messi va superar el seu mestre Maradonna, li va copiar un golàs excel·lent. I el va superar perquè el jugador blaugrana va fer aquest gol amb només 19 anys. Quan Maradonna va marcar el gol de referència el 1986, Messi encara no havia nascut, tenia més anys a l'esquena, i sobretot, més experiència. De fet, segons explica el pare del crack blaugrana, Messi desde sempre que fa aquestes "virgueries", i ho demostren unes imatges on el petit Leo porta entre els peus una pilota que li arriba als genolls. Malgrat això, s'ha de reconèixer, en favor de Maradonna, que no és el mateix jugar contra el Getafe que contra una selecció anglesa en un mundial.
Però no volia centrar-me en la parella Messi -Maradona, aquell dia un altre alumne va superar, i aquest cop amb escreix, el mestre. Es tracta del periodista Joan Maria Pou, locutor de RAC1, que en la retransmissió del gol de Messi va superar la narració del mestre: Joaquim Maria Puyal. El professor es va limitar a cridar:"i Messi, i Messi, i Messi, i encara Messi", mentre que l'alumne va narrar l'acció, va anar describint el camí del blaugrana fins al gol. I després de cantar el gol, tot seguit va afegir: "és Maradonna!" i de seguida va establir la relació amb el mític partit que va nefrontar les seleccions anglesa i argentina en el mundial de Mèxic. Per la seva banda, en la retransmissió de Catalunya Ràdio és un company de Puyal qui aporta la dada, i és bastant més tard que no ho fa Pou. Áquí sí que l'alumne va superar el mestre, i no hi ha límit per al dubte. Joan Maria Pou va demostrar una gran professionalitat i no es va deixar endur tot sencer per la bellesa de la jugada, com sembla que sí va fer el seu mestre.
Aquest post és, més que res, per felicitar els alumnes!

2 Comments:

  • nena! que sàpigues que et segueixo per aquí jo també he obert un fotolog l'adreça és www.fotolog.com/laiona_1 a veure si un dia t'hi passes un petó molt gros! i sort a la vanguardia!

    By Anonymous Anònim, at 11:35 p. m.  

  • Gràcies per endavant i bona sort! :)

    By Anonymous Anònim, at 2:49 p. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home